Varenschut 17F

Omschrijving

Gelegen op industrieterrein Hoogeind te Helmond met een bestemmingsplan A & B, een royale bedrijfsruimte van circa 200 m²  met een kantoor van circa 100 m² verdeeld over twee bouwlagen en een afgesloten buitenterrein. Het pand heeft als gebruiksdoel industrie, detailhandel en/of kantoorfunctie.

Het pand is voorzien van elektra-, gas- en water aansluitingen. Zowel de begane grond als de 1ste verdieping worden door radiatoren verwarmd middels een gasgestookte installatie HRE 28/24 CM4 welke in 2020 is vernieuwd. Het pand valt onder energielabel A en heeft een 3 x 25 ampère aansluiting.

De bedrijfshal is 5,85 meter hoog en voorzien van verlichting, verwarming, toilet, elektrische overheaddeuren en krachtstroom.

Op de begane grond bevindt zich een 2e toilet en keukenblok/bar. Het pand is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

De kantoorruimtes zijn afgewerkt met systeemplafonds met verlichting. De bovenverdieping is voorzien van een airco installatie.

Het buitenterrein wordt gedeeld met de huurders van Varenschut 17G. Het terrein is omheind en kan worden afgesloten middels een schuifpoort. Er is ruimte voor het parkeren van circa 8 auto’s.

De brandblussers, cv-ketel en overheaddeuren worden jaarlijks gekeurd op kosten van verhuurder.

Deze bedrijfsruimte is direct beschikbaar.

Details

Prijs:

€ 2.000,- excl. btw, p.m.

Andere projecten

Te huur
Verhuurd
Verhuurd

Hartelijk dank voor uw interesse in het door ons aangeboden object.

Gelieve uw contactgegevens in te vullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Huidig adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.