Koppelstraat 66 (winkel)

Omschrijving

Koppelstraat 66 (winkel)

Een multifunctionele commerciële ruimte van 105 m² groot geschikt voor detailhandel, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening. Deze ruimte ligt op een goede zichtlocatie, tegenover het druk bezochte Piet van Thielplein te Beek en Donk.

De winkelruimte is voorzien van tl-verlichting, een kantine, toilet en extra berging. De kantine is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Verder is het object aangesloten op voorzieningen als water, elektra en gas. Het object wordt casco verhuurd en leeg en ontruimd opgeleverd.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op het Piet van Thielplein, gelegen direct tegenover het gehuurde.

Momenteel is de Gemeente bezig met een nieuwe inrichting van het Piet van Thielplein, behorende bij een A-locatie. Op Funda en onze eigen site, kunt u op de laatste foto een QR-code vinden. Zodra u deze code met uw telefoon scant, wordt u verwezen naar de website met informatie over het nieuwe inrichtingsplan.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 1.250,- per maand.
– Servicekosten: n.v.t.
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. btw.
– Huurperiode: minimaal 2 jaar
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering                              Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Locatie
Deze winkelruimte is gelegen in hét winkelhart van de gemeente Laarbeek, tegenover het; Piet van Thielplein. Dit plein wordt dagelijks drukbezocht door inwoners van de omliggende kernen Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. Er is een grote verscheidenheid aan ondernemers gevestigd, variërend van kleine detailhandel tot horecagelegenheid en grotere landelijke ketens zoals Kruidvat, PLUS supermarkt en de HEMA.

Details

Prijs:

€ 1.250,- p.m.

Andere projecten

Te huur
Verhuurd
Verhuurd

Hartelijk dank voor uw interesse in het door ons aangeboden object.

Gelieve uw contactgegevens in te vullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Huidig adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.