Onderhoudsmedewerker vastgoed

Vacature onderhoudsmedewerker vastgoed

Ben jij technisch goed onderlegd en hou jij van afwisselende werkzaamheden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het totaal onderhoud van onze panden kan realiseren. Kortom: een zeer afwisselende en zelfstandige baan!

Met jouw technisch inzicht en resultaatgerichte instelling zorg je voor het onderhoud van alle, in ons bezit zijnde gebouwen, terreinen en installaties. In de rol van onderhoudsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het tijdig signaleren van de te plegen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Denk hierbij o.a. aan installatiewerkzaamheden; van verlichting tot het onderhouden en regelen van kleine timmer- metsel werkzaamheden, en het verhelpen van storingen.

Je draagt je zorg voor een veilige werkomgeving en deelt jouw technische kennis en vaardigheden met de organisatie. De werkzaamheden zijn voornamelijk in Helmond en omstreken.

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Geïnteresseerd?

Ben jij de leuke en gemotiveerde collega die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met jou! Vul het sollicitatieformulier in, dan zien wij jou binnenkort!

Heb je nog wat vragen of onduidelijkheden over deze vacature? Stuur gerust een mailtje naar info@adriaansgroup.com of neem telefonisch contact met ons op. Vul je liever het contactformulier in? Deze is te vinden op de contactpagina.

 Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 GB.