ELE Rally – Adriaans Group 2024

29.05.2024

Wij van Adriaans Group hadden dit jaar de eer om de VIP gasten van de ELE Rally te mogen verwelkomen bij ons op kantoor. Onder het genot van een hapje en een drankje keken we met ze allen toe hoe o.a. Dakar helden, Gerard de Rooij & Erik van Loon, ELE Veteraan Henk Vossen en nog vele andere met brullende auto’s voorbij kwamen strijdend om de snelste tijd in het klassement.

De ELE Rally is een autorally die jaarlijks verreden wordt in zuidoost Brabant, klein beginnend is de ELE Rally in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de grootste autosport evenementen van Nederland met jaarlijks tienduizenden toeschouwers en honderdduizenden volgers via radio, TV en internet.

De Ford rijder Yannick Vrielink boekte na twee enerverende dagen een prachtige zege in de uitdagende 59e editie van de ELE Rally. Daarbij gaf de jonge Vrielink aan regerend kampioen Kevin van Deijne (Hyundai) en een hele horde zeer ervaren equipes het nakijken.

Zoals de meeste van jullie al weten zijn wij sponsor in verschillende race- en rally klasses en hebben wij zelf ook professionele coureurs in ons midden. Naast het mogen ontvangen van de VIP gasten van de ELE Rally hadden we besloten ook een aantal van onze zakelijke relaties/vrienden uit te nodigen om zo onze kennis en ervaring in deze geweldig sport met hun te kunnen delen.

Wegens het enthousiasme van het publiek en de vele positieve reacties van onze genodigden kunnen wij niet anders mededelen dan dat dit een zeer geslaagd weekend is geweest!

Wij danken alle vrijwilligers, sponsoren en organisatoren van de ELE Rally om dit mooie evenement waar te maken. Wie weet tot volgend jaar!

Adriaans Group